Senaste nytt

Beställ Juldricka från Hjo Bryggeri!

hjo-loggaÅrets svagdricka ”Juldricka” från Hjo Bryggeri kan beställas för leverans i bryggeributiken fr o m måndag 21 nov. Beställ senast 17 november!

Det finns dunk 2,5 liter (65 kr) och dunk 5 liter (110 kr) samt glasflaska 5 liter (110 kr), det senare endast om man lämnar en glasflaska i retur vid köptillfället. Välkommen att beställa via e-post.

Vi kommer även i år att brygga en egen svagdricka hos Uno Blixt på Hjo Bryggeri. Vi återkommer med mer info om beställning, pris, flaskstorlek mm.

Bryggeributiken

Bryggeributiken är öppen alla måndagar fram till jul. Välkommen att handla svagdricka och folköl. Ni som beställt Hjo Svagdricka: till er finns det ni beställt reserverat, klart för avhämtning!

Nu har vi även vår egen Närke-dricka, en något mindre söt & mer humlad svagdricka. Den finns på 0,5-literflaskor à 15 kr och 2,5-litersdunk 65 kr.

Folköl just nu är Hantverks-Folk 3,5 % 25 kr/st och Jolners Dricka 3,1 % 20 kr/st. Båda på 0,5-litersflaskor. OBS! Jolners Dricka är en milkstout, sötad med lactos!

 

OBS! Endast kontant betalning.

Konsert med The Bow i morgon!

The BowKom och upplev en höjdarkväll på bryggeriet nu på lördag 8 oktober!

På scenen: ”The Bow”, som består av Lennie Sjögren – Piano, Keyboards, Janne Skoglund – Bas, Gitarr, Håkan Englund – Trummor, Slagverk.

Bandet har faktiskt besökt Örebro en gång tidigare, då under namnet Treble Output. De spelade på eventet ”Ting Qiu” i december 2008 i Stallet på I3, och deras medmusikanter var en uppsättning kinesiska syrsor under ledning av sinologen Lars Fredriksson. Läs mer här.

En helt oförglömlig tillställning! Vi är många som fortfarande längtar efter syrsornas återkomst! Inga syrsor på lördag, men musikerna är äntligen tillbaka!

Ytterligare information hittar du här och biljetter köper du här eller i dörren.

Vernissagefest 26 augusti

brantedalLänge har vi burit på tanken att presentera olika yttringar av kultur i samverkan med goda företrädare med egna idéer, tankar och uttryck! Så nu är det dags för vår gamle vän och vigselförrättare Gustav Brantedal att presentera sin utställning med akrylmålningar, ”Mystiska landskap”.

Välkommen på vernissagefest och provsmakningspub fredagen den 26 augusti kl 18. Ingen föranmälan behövs. Endast kontant betalning i baren.

Läs mer

Stora öl – Små bryggerier nu i helgen!

SOSB-A4

Klicka för att ladda ned affischen!

I helgen bjuder vi in till ölfestivalen ”Stora öl – små bryggerier” som hålls på Gamla Örebro i Wadköping fredag-lördag 2–3 september. Entré 200 kr inkl festivalglas. Biljetten köper du på Billetto.

Festivalpass: fredag 17.00–22.00, lördag 12.00–16.30 och 17.30–22.00.

”Stora Öl – Små bryggerier” är Föreningen Sveriges Oberoende Småbryggeriers egen ölfestival, den femte i ordningen, som i år har Närke Kulturbryggeri som värd. 23 medlemsbryggerier deltar i egen bar med olika fatöl, som serveras av bryggeriets egen personal. Flasköl i Gamla Wadköpings café.

Vackert väder är beställt men vi har garderat med tälttak…

Läs mer