Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 200108

Nytt år! Nya möjligheter!
Undrar bara hur ofta man ska behöva skriva fel siffror? 2020 är ju gôr-svårt att få ut ur pennan! Men men – någon gång framåt vårdagjämningen ska man väl ha lärt sig….. och vårdagjämning behöver vi nog lite både till mans och kvinns! Eller hur!? Det känns som att man har levt under ett grått ull-täcke sedan oktober månad ungefär. Och de få soltimmarna under vintern, ja de kommer man ihåg i detalj, för de är inte så värst många…. Nä, hörni, det här börjar snyggt! Eller fult, va’! Skärpning! Nu tar vi något roligare! Eller tråkigare…..

Öppettider i bryggeributiken och provsmakningspuben
Vi brukar ju lova öppet alla helg- och aftonfria måndagar, men det blir lite undantag nu i januari, tyvärr. Ordinarie öppettid, dvs måndag kl 16.30–18.30 blir det först fr o m 27 januari.
Men det blir extra öppet redan i morgon torsdag 9/1 och fredag 10/1, kl 16.30–18.30 (minst) båda dagarna. Sedan ska det väl rulla på största delen av vackra våren, tills det blir sommar och sol!

Öl-aktiga aktiviteter framöver
Lördag 11 januari: Lokala bryggerier på Örebro Ölhall. Minst fyra olika fatöl från Närke Kulturbryggeri.
17–26 januari: Närke Kulturbryggeri deltar med fyra öl i Sverige-montern på Grüne Woche i Berlin, ett trevligt samarbete med Jordbruksverket. Detta är tredje gången gillt för Närke Kulturbryggeri!! ”Prost” & ”Zum Wohl”! – som man säger i Tyskland!
Måndag 3 februari: Ölprovning med Närke Kulturbryggeri på Saluhallsbaren, Kungsgatan 15, Örebro.
Torsdag 27 februari: Vetenskapspub på Närke Kulturbryggeri (på planeringsstadiet). Arrangör: Örebro Universitet.

Planerade konserter i vår
Fredag 14 februari: Mikael Ramel Band.
Lördag 29 februari: No School.
Lördag 21 mars: Vänskapsbandet.

God fortsättning på det nya öl-året
hälsar vi alla på Närke Kulturbryggeri
na-120