Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Dina lokala barer och bryggerier ber om ditt stöd!

Ja, vilka tider vi lever i.... tänk att ett litet virus kunde försätta hela världen i beredskapsläge över en natt. Vi kan nog skatta oss lyckliga ändå att Sverige inte har infört total ner-stängning. Men det gäller att agera ansvarsfullt i dessa dagar och inte utmana ödet. Ingen är ju odödlig. Sedan får den närmaste framtiden utvisa vilken metod i världen som har varit "bäst" (även om det verkligen inte är någon tävling mellan länder, alla gör nog så gott de kan).
Tuffa tider är det i vilket fall som helst, för många branscher och såklart även för oss i bryggeriet. Vi hoppas ändå att vi tillsammans i Sverige kan använda vår styrka till att göra framtiden så bra som möjligt för alla. Då är det extra viktigt att vi alla ger vårt stöd till så många lokala aktörer som möjligt: lantbruk, producenter, restauranger, butiker mm.
Vi på Närke Kulturbryggeri är så innerligt glada över allt stöd som visats oss genom åren, så även nu under virus-krisen. Många har frågat hur man kan köpa vår svagdricka och folköl, nu när vi måste hålla vår butik stängd (pga sjukdom och personal som är 70+), så vi har ordnat med försäljning på lastbryggan några dagar i veckan (se info här nedan och i nyhetsbrev).
Det värmer också våra bryggar-hjärtan att vår försäljning till Systembolaget rullar på! Stort tack till alla som passar på att köpa lokal öl just nu! Sök "Lokalt och småskaligt producerad dryck". På Systembolagets hemsida kan du söka på "Närke", då ser du alla våra olika ölsorter. Vi finns i Systembolagets butiker i Örebro, samt Kumla, Hallsberg, Fjugesta, Askersund och Lindesberg. När du besöker din favoritpub hoppas vi att du särskilt frågar efter lokal öl. Ett extra stort tack till dig som väljer öl från Närke Kulturbryggeri. Vi hoppas att vi ska klara detta tillsammans!
Tack för ditt stöd!
Hälsningar från Närke Kulturbryggeri

na-120