Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Närke Kultur-Karantän!! Håge visar fotoutställning!!


Ja, det är ju fortfarande virus-tider, gu' bevars, men nu kör vi igång så smått i alla fall!, så: Välkomna till Håge Viktorssons fotoutställning ”Redovisning – men man kan ju inte komma ihåg allt….”, som visas i galleriet på Närke Kulturbryggeri. Första visningen redan i morgon, fredag 22 maj från kl 15, men då endast för risk-grupper, som har fått tillvaron strängt begränsad av regler och isolering pga alla restriktioner för att undvika Corona-viruset. Vi hoppas på full respekt från övriga grupper för detta, men inbjuder såklart alla andra vid andra tillfällen, det första redan nästa fredag, 29 maj från kl 18.

Provsmakningspuben ”Halva glaset” håller öppet med försäljning av smakprover av husets öl, samt om man så önskar svagdricka och folköl i halvliters-flaskor, även för hemtagning.
Corona-härjningarna påverkar oss såklart, och vi följer självklart instruktionerna från Örebro kommuns tillsynsmyndighet för att undvika smittspridning. Beställning och utskänkning vid baren är tillåtet, betalning i kassan i baren är tillåtet, att sitta vid bord och njuta av öl är tillåtet, att sitta på uteserveringen och njuta av öl är tillåtet. Så det är mycket som inte är förbjudet, under förutsättning att det inte blir trängsel. Vi kan ta emot max 40 personer samtidigt inomhus + 10 personer på uteserveringen. Vi hoppas att detta ska fungera bra, så att många kan komma och se utställningen. Ta’t lugnt, tvätta händerna, håll avstånd! Och stanna hemma vid sjukdom!

Utställningen kommer att visas en tid framöver och öppettiderna annonseras undan för undan på vår hemsida under rubriken ”BRYGGERIBUTIKEN”.

Karantän-Kramar frånNärke Kulturbryggeri
na-120