Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 200604

"Halva glaset" öppnar igen!
"Trälig måndag" är här igen! Bryggeributiken och provsmakningspuben "Halva glaset" öppnar igen – varje helg- och aftonfri måndag kl 16.30–18.30 (minst!). Start 8 juni.
Som vanligt erbjuds försäljning av provsmaker à 15 cl av våra olika ölsorter, samt försäljning av vår folköl och svagdricka (om vi har!) T-shirts, linnen och kassar finns också.
Självklart följer vi alla goda råd och riktlinjer med anledning av virussituationen: håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk! Varmt välkomna!

Fotoutställning "Redovisning – men man kan ju inte komma ihåg allt..."
När butiken och puben är öppen kan man såklart också ta en rejäl och lugn titt på Håge Viktorssons fotoutställning, som kommer att finnas i vårt galleri hela sommaren. Ofta kommer Håge själv att vara på plats, och då berättar han gärna om bilderna för den som är intresserad.

Våra öl
I veckan var det årlig nypremiär på Systembolaget av vår gamla hederliga traditionellt engelsk-inspirerade IPA "Rainbow Warrior". Den kommer att finnas under sommaren och förhoppningsvis en tid in i början av hösten. I jämförelse med dagens tok-humlade IPA-or (och vår egen "näipa") så kanske den är i "tamaste" laget (om man får/vågar säga det själv), men vi gillar den skarpt ändå. Enligt oss själva är väldigt drick-bar och helt och hållet o-äcklig. Liksom all vår öl går den att beställa styckevis till alla Systembolagsbutiker i hela Sverige.

Försommar-törstiga öl-hälsningar
från Närke Kulturbryggeri

PS: Många undrar hur det går för oss i bryggeriet nu i Corona-tider! Vi kan hälsa att vår produktion rullar på som vanligt, försäljningen till Systembolaget håller oss vid liv, men krogar och restauranger beställer mindre än vanligt. Så: om du besöker en pub eller restaurang och är sugen på öl – fråga efter Närke-öl! Om de då inte har något att erbjuda dig: berätta att vi gärna tar nya kunder, särskilt från lokala pubar och restauranger! :-)

na-120