Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 211208

Ja, nu har vi lagt en hel del aktiviteter bakom oss sedan sist: vi hade ett trevligt event med High Coast Whisky hos oss på bryggeriet – premiär för Beer Cask Finish Stormaktsporter 2021, som tillägnades minnet av vår Håge Viktorsson, som skapade Stormaktsportern; sedan deltog vi på Örebro Öl- & Whiskyfestival och träffade många glada och intresserade festivalbesökare; årets Hjo Svagdricka har levererats till oss och finns nu för avhämtning för de som har beställt; och förra helgen sålde vi vår egen Närke Svagdricka på julmarknaderna i Wadköping – två härliga (men kalla!) dagar, där vi erbjöd marknadsbesökarna att provsmaka svagdrickan. Ja, många trevliga kultur-aktiviteter blev det! ....och mer ska komma:

I morgon 9/12 är det ANNA–KANNA!!
Välkommen till bryggeriet kl 17–20. Vi motarbetar mörkret med värmande vinter-öl. Fri entré!

Sedan – på söndag 12 december: Boksläpp
Magdalena Eriksson läser dikter ur sin nya diktsamling. Program ca kl 18–18.45.
Puben ”Halva Glaset” håller öppet 17.30–21. Fri entré. Välkomna!

Konsert med T-Blues Sweden 17/12
Vi utgår från att det är tillåtet att genomföra en konsert, utan ytterligare restriktioner än de redan beslutade. Om det skulle komma kontra-order från politikerna, tja, då hör vi av oss!

Beredskaps-villiga öl-kultur-hälsningar
från oss alla på Närke Kulturbryggeri

PS: Idag, onsdag, har våra kunder i Stockholm fått färsk öl-leverans, i flera fall Närke-öl på cask. Onödigt gott, om vi får säga det själva. När kommer cask-servering till Örebro?
na-120