Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 220327


”Pandemin är inte längre en samhällsfarlig sjukdom”….
…men i stället startade återigen ett krig i Europa, denna gång av en envåldshärskare i ett av världens största nationer. Förtvivlan, skräck, nöd – detta består nu vardagen av för miljontals människor i Ukraina. Helt ofattbart. Ingen trodde väl att detta skulle hända. IGEN!! Nu gäller det att vi står upp och visar vårt stöd för den drabbade ukrainska befolkningen! Mot krig! För fred! Vi gör vad vi kan, och om många gör något så blir det ganska mycket! Kör hårt!

Konsert på bryggeriet 1 april
Jaaa!! Nu drar vi igång med konserter igen. Först ut är Vincent Jedselius med sin häftiga ”Bergslags-Blues”. Rätt så jädrans gör-bra, om vi får säga det själva! Nu på fredag 1 april är det dags. Vi öppnar kl 18.30, då det finns tid för mat och/eller öl innan Vincent börjar spela kl 20. Biljetter på Tickster. Mat: hemlagad paj (160 kr), om ni är sugna på att äta något gott! (Förbeställ via e-post till info@kulturbryggeri.se senast tisdag 29/3, 140 kr).
Mer om konserten här!

Närke-ÖL på systembolaget
På måndag 4 april kommer vår "Katalysator Rauchbock" tillbaks på de lokala Systembolagshyllorna. Det är en njutbar och mjuk rökt lager på 8,5 %, så det gäller också att njuta försiktigt!
Samma dag är det dags för en ny variant av Kaggen: ”Kaggen High Coast Peated Stormaktsporter 2020” 12,5 %. Den finns på hyllan i de lokala Systembolagen (mellan Askersund och Lindesberg) samt går att beställa via Systembolagets webbshop från kl 10.00.

Många hoppfulla och humliga hälsningar från
Närke Kulturbryggeri

Tack för att du läser vårt nyhetsbrev! Besök även vår hemsida, där vi informerar om vår öl och aktiviteter på bryggerier. Och följ oss gärna på facebook.
na-120
Email Marketing Powered by MailPoet