Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 220716


”Ovanlig onsdag”
Under juli månad håller provsmakningspuben ”Halva glaset” öppet på onsdagar, mellan kl 16.30–18.30 (allting är ”halvt”, inte bara glasen, utan även timmarna!).
Aktuella öppettider finns annonserade på vår hemsida, se vid ”Puben Halva Glaset”.

Ölets dag 20 juli
Onsdag den 20 juli firar vi tillsammans med många av Sveriges bryggerier ”Ölets dag”. Då håller provsmakningspuben öppet lite längre, 16.30–20.30 (minst). Vi erbjuder några olika öl på fat, inkl vår smarriga folköl ”Black Country Mild” 3,5 %. Lättsam och njutbar traditionell ale i engelsk stil. Varför krångla till det? Den finns såklart även på flaska, som man kan köpa med sig hem. Bordsbokning inomhus möjlig. Välkomna!

"Nygammal" Närke-öl på Systembolaget 4 juli
Sedan några veckor tillbaka finns återigen vår Saison i Systembolagets lokala sortiment. Det är en mjuk och fyllig öl i belgisk stil på 6,4 % som vi finner passar fint under sommarmånaderna. Vi har bryggt en batch och den finns så länge lagret räcker….
Vad gäller "Rainbow Warrior" så finns den ännu att tillgå via Systembolaget. Årets säljstart var förra månaden, men den kommer att räcka till alla som vill "fira" alla människors lika värde och rättigheter under den vanliga Pride-säsongen. Och bara så ni vet: vi kommer aldrig att sluta brygga Rainbow Warrior. Så det, så!
Vår öl finns på 10 lokala Systembolagsbutiker i Närke (även i Fjugesta!) samt i Nora & Lindesberg. Beställning (även enstaka flaskor) kan göras till Systembolagets butiker och ombud i hela Sverige.

Förnöjda högsommar-hälsningar från Närke Kulturbryggeri
(för lite semester har vi fått….)

Tack för att du läser vårt nyhetsbrev! Besök även vår hemsida, där vi informerar om våra olika öl. Följ oss även gärna på Facebook och Instagram.na-120
Email Marketing Powered by MailPoet