Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 220731


Kära Närke-älskare,
här kommer info om våra öppningstider i kommande vecka. Det blir ingen ”trälig måndag”, ej heller någon ”ovanlig onsdag”, utan vi hälsar välkomna till puben ”Halva Glaset” på torsdag 4/8 kl 16.30–20.30, då vi traditionsenligt firar ”Internationella IPA-dagen”!

Internationella IPA-dagen…
… grundades i USA 2011 och var till att börja med en renodlad amerikansk företeelse, men sedan dess firas denna dag i hela världen, alltid första torsdagen i augusti. Det mest trivsamma med IPA-dagen är kanske att det inte är ett resultat av någon super-hajjpad reklambyrå, ej heller är det menat att endast öltypen IPA ska framhållas, utan det är en dag då aktiviteter skapade av ölälskare, pubar, bryggare m fl sätter strålkastarljuset på äkta öl-hantverk där entusiasm, skapargjädje och öl-mångfald lyfter ölkulturen vidare framåt, ur historien – via utveckling – in i framtiden!
Självklart är vi med och uppmärksammar ölets stora dag i världen! Vi fyller baren med så många ölsorter vi får plats med, nybryggda och vintage, även IPA, såklart! Dagen till ära serverar vi våra två IPA ”Rainbow Warrior” och ”näipa” på fat.
Välkomna till Närke Kulturbryggeri kl 16.30–18.30.

Nya ”vatten-hål” för Närke-älskare
Vi hälsar varmt välkomna till nya kunder sedan i våras och under sommaren! Nu finns vår öl att njuta även hos Satin på Stortorget, Fatcuz på Järntorget, Katrinelunds Sjökrog och Gästgiveri, Stora Hjortstorps Gård och Östers Krog (samtliga i Örebro), Goda Rum i Kumla, Festerian 10:an i Hjo samt Chewies Bar i StockholmI Vi hoppas att vår öl faller era gäster väl i smaken och att vi får lov att fortsätta leverera vår öl till er!
En nygammal kund i Örebro är fartyget Lagerbjelke, som redan i fjol började servera vår öl på sina populära räk-kryssningar. Turlista till denna Närke-bar finns här.
Besök vår hemsida för en komplett lista över de pubar och restauranger, som köpt vår öl under de senaste månaderna.

Kära "närking" – Tusen tack för att du prenumererar på och läser vårt nyhetsbrev!!!

Vört-varma bryggar-hälsningar från
oss alla på Närke Kulturbryggeri

PS: Öppettider i ”Halva Glaset” fr o m v 32 är helg- och aftonfria ”Träliga måndagar” kl 16.30–18.30 – om inte annat meddelas via hemsidan.

na-120
Email Marketing Powered by MailPoet