Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 221015


Kära Närke-älskare
två dagar kvar att.....

Rösta fram Sverige bästa bryggeri
Vi är stolta över att ha blivit nominerade till utmärkelsen ”Sveriges bästa bryggeri”, en av tre kategorier i det nyinstiftade priset ”Great Swedish Beer Awards”. Bakom utmärkelsen står Svenska Ölfrämjandet, Great Swedish Beer Festival och Sveriges Oberoende Bryggerier. Kategorierna som ska utses är årets bryggeri, årets ölbar och årets kulturbärare och DU kan vara med och utse vinnarna genom att rösta här!
Omröstningen pågår till och med 16 oktober, dvs ytterligare två dagar, idag lördag och i morgon söndag! Så in och rösta! Sprid gärna till vänner och bekanta också! Priserna delas ut på ölfestivalen i Malmö den 27 okt.

Hemsidan
Sedan en tid tillbaka pysslar vi lite med vår hemsida – igen. Vår målsättning är att det ska vara lätt att hitta information om vår öl och aktuella aktiviteter i bryggeriet och på andra platser, där vi deltar med vår öl, och detta utan att sidan för den skull ska bli ett myller av blinkningar och ”lull-lull”. Just nu har ”Bryggeributiken” fått ett nytt och mer överskådligt utseende. Där finns även info om vår folköl, som vi erbjuder till försäljning via vår lastkaj. Arbetet fortskrider…..


Nyhetsbrevet "Flaskpost"
Hemsidan i all ära, men att få information direkt i den egna e-brevlådan smäller väl högre, eller….? Tala gärna om för dina vänner och bekanta att de kan beställa en ”egen” flaskpost via vår hemsida, där man fyller i ett formulär och därefter bekräftar prenumerationen genom att svara på mäjlet, som direkt skickas till den anmälda e-postadressen. Lätt som en plätt, som man sa ”förr-i-tden”!

Kära "närking" – Tusen tack för att du prenumererar på och läser nyhetsbrevet! Gå nu in och rösta fram ”Sveriges bästa Bryggeri”!

Helt fantastiskt färgrika höst-hälsningar
från oss alla på Närke Kulturbryggeri


na-120
Email Marketing Powered by MailPoet