Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 231106, nr 2


Kära Närke-älskare,
denna gång blev det lite fel kring "vinter-dvalan" på "Halva Glaset". Korrekt info ska vara:
”Halva Glaset” håller öppet på tisdagar kl 16.30–18.30 t o m 21 november.
Varmt välkommen åter tisdagen den 9 januari. Förlåt misstaget! 😳😢


Svagdricka!!
...och eftersom viktiga svagdrickan glömdes bort sent i går kväll, när första nyhetsbrevet författades, så kan vi med glädje nu lägga till att det är möjligt, för den som så vill, att förhandsbeställa Hjo Svagdricka även i år!
Med beundran kan vi konstatera att bryggeriet i Hjo nu drivs av fjärde generationen i familjen, representerad av Annika Blixt! Vi tackar dig, Annika!
Vi kan nu erbjuda svagdricka i dunk 2,5 liter (95 kr) eller 5 liter (160 kr), och om du har en returflaska att lämna i utbyte går det bra att beställa 2 liter (85 kr) eller 5 liter (185 kr)
Beställ svagdricka senast 3 december genom att mäjla till info@kulturbryggeri.se
Hämtning på Närke Kulturbryggeri i slutet av v 49, garanterat fr o m 9 december, då vi också firar "Anna-Kanna" i puben "Halva Glaset", öppet kl 15–20.


Kära närking! ….dvs alla som gillar vår öl! – tack för att du ändock har visst tålamod med felskrivningar från oss.... eller kanske förstod man alldeles av sig själv att det var lite knas med informationen om "vinter-dvalan" i puben.... Tack i alla fall! ...och väl mött på "Halva Glaset" – när vi har öppet! 😍😊🥰

Äkta öl-kulturhälsningar
från oss alla på Närke Kulturbryggeri

na-120
Email Marketing Powered by MailPoet