Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början

EXTRA Flaskpost – Närke Kulturbryggeri-info 240215

Kära Närke-älskare,
vi vill ju inte tjata hål i huvudet på någon, men vissa saker tål att upprepas:

Det finns ännu ett antal biljetter kvar till konserten nu på lördag den 17 februari här hos oss på Närke Kulturbryggeri. Vi är glada och stolta över att kunna presentera Peter Bryngelsson med ”Kung Tung går igen!” och inte minst förbandet bestående av Peter själv tillsammans med Kenny Håkansson, som ska spela gånglåtar och polskor på elgitarr och slide.
Det är inte alltför ofta vi har så namnkunniga artister på vår scen, så den som missar detta får verkligen skylla sig själv! Som sagt – biljetter finns ännu på Tickster!

Vi har fått frågan om det finns någon mat för den hungrige gästen, och det finns det, måste finnas, annars får man inte lov att servera någon öl i detta kringskurna land!! Vi erbjuder en enkel pub-meny, bestående av två rätter, varav den ena vegetarisk. Det är även fritt fram att ta med sig egen förtäring, vilket ingen lagstadgade instans kan förbjuda oss att tillåta!! Ha ha! Då rekommenderar vi gärna de goda pizzorna från "Pizzeria Kruthuset", beläget 5 minuters gångväg från bryggeriet! Bestick och servett håller vi gärna med. Gratis! Välkomna!

Så kära närking! ….dvs alla som gillar vår öl! – tack igen för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, som du gärna får dela till andra ölintresserade vänner och bekanta! Hoppas vi ses den 17 februari!

Många oförtrutna kultur-hälsningar
från oss alla på Närke Kulturbryggeri

PS: Du som gillar oss på facebook – är du säker på att du följer det "rätta" Närke kulturbryggeri?
na-120
Email Marketing Powered by MailPoet