Ölprovning och bryggerivisning

– Hur gör man öl? Hur blir ölet som det blir?

Vi beskriver öltillverkningens olika moment och vad det är som påverkar ölets slutliga karaktär. Vi berättar om ölets historia, kultur och traditoner. Provsmakning av fem–sex olika öl från Närke Kulturbryggeri. Husesyn i bryggeriet.

Bryggeribesök med ölprovning kan bokas tisdagar–torsdagar. Programmet tar ca 2,5 timmar, starttid tidigast kl 17.00. Pris/person (inkl moms) 450 kr (minst 4500 kr). Vi kan ta emot max 20 besökare. Önskas förtäring erbjuder vi catering. Skicka förfrågan med e-post. Vi bekräftar bokning snarast därefter.

Företag, föreningar mm (med org nr) faktureras. Övriga: betalning senast 14 dagar i förväg. Vid avbokning senare än 7 dagar före besöket debiteras halva beloppet. Vid avbokning senare än 4 dagar i förväg debiteras hela beloppet.

Vi rekommenderar bestämt våra besökare att inte ”grunda” före bryggeribesöket! Och undvik gärna parfymer och rökning vid ölprovningen – då uppfattar man smaker bättre.

PS: Vi har mycket begränsade möjligheter att tillgodose önskemål om privata bokningar för fester o dyl. Vi hoppas att födelsedagar, möhippor, svensexor osv kan finna andra lämpliga festlokaler.

Öl är konst! – Beer is art! – Since 2003!