2012-04-01

Bättre spy än illa mäska!

Ja, nu är det 1:a april igen, och det är bara att inse att allt är lurendrejeri! Vi kan alla känna oss totalt grundlurade!

Bryggeriet är bara en hägring! Vi har ju allt sedan den s k starten för åtta år sedan beställt samtliga våra varumärken från en stor producent utomlands. Varför slita ont i liten skala när det finns högeffektiv processindustri, som producerar precis samma öl för blott en bråkdel av priset och med mycket högre kvalitet?

Men nu har vi tappat lusten att bedriva den här verksamheten! Det är dags att utveckla nya affärsidéer! Sedan länge har vi i och för sig också drivit ett utbildningsföretag, med kurser i bl a blogg-bloggning och öl-design, men nästa steg lär bli något som i alla fall har lite grand med äkta produktion att göra. Det ska nu äntligen bli bryggning i bryggeriet! Den beräknade nya otroligt stora bryggkapaciteten (ca 1 miljon hl redan 2012) ska vi dock inte fylla med egna varumärken, eftersom de produceras bäst där de bryggs nu. Nej, från och med idag tar vi emot beställningar från alla som vill ha ett eget öl, så t ex hembryggare av alla slag och latmaskar med bryggeridrömmar behöver inte brygga själva, utan kan helt bekvämt skicka ett klonboksrecept till oss, så fixar vi resten! Riv ur ett blad ur en öl-bok bara, vik ihop och lägg i ett frankerat kuvert med vår adress – lätt som en plätt! Vi garanterar naturligtvis total diskretion! För ni ska ju inte behöva avslöja var ”ert” öl är bryggt! Eller hur!?

Vi tror benhårt på den här idén. Utvecklingen av bryggeribranschen de senaste åren pekar entydigt i denna riktning! Vi är övertygade att vi är på rätt spår! Vi kan också avslöja att flera av våra kollegor är inne på samma linje! Så bidra till den moderna ölkulturen tillsammans med oss!

Många härliga hantverks-hälsningar från oss alla på
Närke Nya Kulturbryggeri

PS: Obs! På grund av det otroligt stora intresse som redan visats tar vi till att börja med endast emot anmälningar om bryggningar idag, så skynda, skynda, skynda!

Publicerad 1 april, 2012