Närke Kulturbryggeri-info 190324

Äääääntligen! – ett nytt nyhetsbrev!

Kära vänner! Det har nu varit ett stort ”glapp” i utskicken av våra nyhetsbrev. Vi fick helt plötsligt tekniska problem med e-posten, då ni numer är över 2500 prenumeranter! Vi är inte ens säkra på att förra nyhetsbrevet (29 januari) nådde ut till alla. Ett trist men delikat problem, som nu förhoppningsvis har fått en lösning. Så här kommer den allra färskaste informationen:

Konsert lördagen 30 mars – Blå Lotus

Nu på lördag gästar Blå Lotus bryggeriet. Det blir rejält 70-tals-tryck med orgel, bas och trummor. Blå Lotus stod på vår scen som förband till Mikael Ramel Band förra våren, så vi vet vad vi utlovar! Det är inte småpotatis när man blir jämförs med band som Emerson Lake & Palmer, Atomick Rooster och The Doors! Missa inte! Bijetter på Tickster.com– entré endast 100 kr! Jädrans billigt, hörni!
Mat? Förlängd beställningstid: Beställ via e-post senast ONSDAG 27 mars!
Kvällens meny från ”Grönt Krubb”:
– Veg-biff med ljummen potatissallad, tillbehör och bröd, 169 kr. (149 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Rejäl vego-paj (broccoli eller svamp+grillade grönsaker) med sallad och sås, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Vegetarisk Kulaschgryta (jackfruit, paprika, lök, vitlök, persilja) med bröd, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
(Förskottsbetalning till bryggeriets bg-konto – info kommer till dig via e-post efter bekräftelse på din beställning).

Vår-känsliga & förhoppnings-fulla hälsningar från
Närke Kulturbryggeri

PS: Måndag 25 mars är det uppenbarlingen Våffeldagen – vi firar med våfflor gjorda med Närke Slättöl!!! Välkomna till provsmakningspuben ”Halva glaset”, som vanligt från kl 16.30. (Öppet alla helg- och aftonfria måndagar kl 16.30–minst 18.30).

Publicerad 7 april, 2019