Benny and The Boogie Kings 11 november

Lördag 11 november 2017
Insläpp från kl 18
Beväringsgatan 2B, Örebro

Benny and The Boogie Kings – ”The band that always plays Elvis” – är en del av 50 och 60-talet och har påverkats mycket av den musik som gjordes då.

Benny and The Boogie Kings har aktivt valt att bara spela Elvislåtar och det finns ju en hel del att botanisera i från hans ca 850 inspelningar.

Nu får publiken på Närke Kulturbryggeri i Örebro återuppleva dessa låtar tillsammans med Benny and The Boogie Kings.

Entré: 100:- Biljetter finns på Tickster
ev överblivna biljetter säljs i dörren

OBS! Endast kontant betalning!

Förbeställning av mat: Gräddstuvad pytt-i-panna-buffé ”Bellman” med rå äggula, saltgurka, rödbetor, sallad, knäckebröd, smör och ost, 190 kr. Mäjla mat-beställning senast 8 november till info@kulturbryggeri.se – Betala i förskott till bg 5627-1786, Närke Kulturbryggeri AB. Märk betalningen med ditt namn.

Bandet:

Benny – sång och gitarr, har sjungit Elvis sen han var 6 år och fick höra Elvis för första gången. Benny har sjungit i flera band. Det började i skolan, tillsammans med Peter Lundblad bildades första bandet. Benny har också framträtt på Elvisgalan på Tyrol, GrönaLund.

Anders – sologitarr, har sedan tonåren spelat gitarr och under 60-talet uppträdde han på ungdomsgårdar i Stockholm under namnet ”Lill – Donovan”. Anders gitarrspel ger ett härligt gung åt låterna.

Lasse – trummor, spelade med i pop-band under 60-talet och har sedan dess spelat trummor i olika konstellationer. Lasse är också en mycket duktig konstnär.

Janne – bas, är musiker till yrket och spelar med i Stockholms Filharmonikerna. Janne har en gedigen musikbakgrund och är en fullfjädrad basist.

Ladda ned affischen som pdf

Publicerad 1 november, 2017