Förändrad verksamhet pga virus-situationen!

Inställd konsert

Som vi tidigare meddelat så är den planerade konserten med ”Vänskapsbandet Tigern” 21/3 inställd. Beslutet är taget av bryggeriet och bandet tillsammans. Nytt datum meddelas längre fram.
De som köpt biljetter i förväg ombedes kontakta Tickster för återbetalning.

Bryggeributiken stängd tills vidare

Den trevliga måndags-aktiviteten ”Trälig måndag” med provsmaknings-puben ”Halva glaset” måste tyvärr hållas stängd en tid framöver, även detta pga virus-situationen. Preliminärt håller vi stängt resten av mars samt hela april. Bryggeriet har tagit beslutet för att värna om personalen, som i flera fall befinner sig i gruppen ”särskilt utsatta”, bl a pga ålder. Vi kan bara hoppas att vi håller hälsan och att vi kan hälsa goda grannar, trevliga ölentusiaster, nya och gamla besökare välkomna åter!
Vill passa på att ändå skicka en jätte-kram-hälsning till er alla som besökte ”Halva glaset” i måndags! Kändes himla fint att se så många trevliga supporters. Fortsätt gärna stötta era övriga lokala favorit-pubar, om det så ”bara” är med hämt-mat, men tänk för allt i världen på att stanna hemma om ni är krassliga! Och  tvätta händerna, för sjåen!! ;-)

MVH Närke Kulturbryggeri

Publicerad 21 mars, 2020