Närke Kulturbryggeri-info 190404

Problem med utskick!!!

Det är jättetrevligt för oss på bryggeriet att så många vill prenumerera på vårt nyhetsbrev! ….men inget gott som inte har något ont med sig! (eller var det tvärt-om?) Nå, det har under en tid varit problematiskt att skicka nyhetsbrevet till alla våra tusentals prenumeranter! Vi jobbar på saken och hoppas på en bättre framtid. Tills den dagen infaller hoppas vi att så många som möjligt har tillfälle att titta på vår hemsida emellanåt. Där finns info om det mesta som händer på bryggeriet.

Konsert: Kapell Malén 13 april

Nu jä… blir det tung-gung på vår scen! Äntligen kommer Kapell Malén med ”polskor, valser och andra låtar”! Vi ser fram emot detta gäng och hoppas att många entusiaster vill gästa oss då! Biljetter som vanligt på tickster.com – till det facila priset av 150 kronor. Finns även öl till rimligt pris, som bekant! Och fin-fin mat lagad med kärlek, såklart! Förbeställ för säker tillgång senast 8 maj. Se meny på vår hemsida!
https://www.kulturbryggeri.se/wp/kapell-malen-lordag-13-april/

Öl på Systembolaget

Två nya Närke-öl kommer i det lokala sortimentet den 2 maj och med stor glädje kan vi berätta att de även kommer till Fjugesta, Kumla och Hallsberg!
– Märzen 6 %, en klassisk långlagrad lageröl, bryggd utan krusiduller men med massor av tradition! Självklart både ofiltrerad och opastöriserad!
– Ich Weiss 4,7 %, en klassisk tysk veteöl, bryggd utan krusiduller men med massor av tradition! Självklart både ofiltrerad och opastöriserad!
Låter öl-beskrivningarna tjatiga? Tja, det är inte mer märkvärdigt än så!

Men i juni kommer som vanligt Rainbow Warrior tillbaka, och den är väl inte så himla klassisk, utan lite lite lite mer modern…. kanske….

Alla våra öl som finns i lokala sortimentet går att beställa till hela landet, även enstaka flaskor! Beställs via Systembolagets webbutik! Lätt som en plätt!

Tror det var allt för idag!

Hösnuve-hälsningar
från Närke Kulturbryggeri

Publicerad 7 april, 2019