Närke Kulturbryggeri-info 190417

Extra öppet i bryggeributiken

Glömt köpa folköl till påsk? Gör inget! Vi har extra öppet i bryggeributiken i morgon, skärtorsdag, klockan 10.00–15.00. Hantverks-Folk (ale) och Jolners Dricka (milk-stout), båda 3,5 %, 500 ml, 25 kr/st. Det finns även ölglas, Närke-kasse, Närke-T-shirt och Närke-linne (det är väl snart sommar igen, va’….). Betalning med kontanter eller via swish. Välkomna!

Örebro-premiär för Rainbow Warrior

Årets första brygd av Rainbow Warrior är klar! Serveras från självrunnet fat på Dannes Pub på Järntorget i Örebro i helgen, i samband med återinvigning av den fina trottoarservering! OBS! Fråga David och Johannes när det är dags för tappning! Inom kort kommer Rainbow Warrior på flaska på flera pubar nära dig, sedan 3 juni på Systembolaget lokalt.

Närke Kulturbryggeri på ölfestival

Örebro Brew Fest går av stapeln 26–27 april på Conventum. Vi deltar med egen monter i år och passar på att göra vårens stora lager-rensning! Se info på orebrobrewfest.se

Vårens sista konsert på Närke Kulturbryggeri

Med stor spänning ser vi fram emot att få besök av TED – fredagen den 10 maj står de på vår scen med tolkningar av det historiska musikmaterialet av Ted och Kenneth Gärdestad. Det blir ett intressant möte mellan populärmusik och jazz. Biljetter som vanligt på Tickster. Förbeställa mat? Se vår hemsida. Varmt välkomna!

Småbryggeriernas dag – 11 maj

Denna dag – alltid andra lördagen i maj – firar vi traditionsenligt med öppet hus och provsmakningspub. I år blir det även provsmakning av några olika varianter av Stormaktsporter. Först till kran är det som gäller. Vi öppnar kl 15 och stänger tidigast kl 20. På programmet även bryggerivisning samt ev andra jippon. Ingen föranmälan behövs. Varmt välkomna!

Närke-öl på Systembolaget

Om allt går enligt planerna kommer en version av Stormaktsporter att finnas för beställning via Systembolagets web-lansering någon av torsdagarna i maj. Det är Konjaks! Kaggen Stormaktsporter 2017 och det finns 1000 flaskor à 159 kr.

Alla våra övriga öl som finns i lokala sortimentet, som från och med 2 maj är 9 (!) st till antalet, går att beställa till hela landet, även enstaka flaskor! Beställs via Systembolagets webbutik! Lätt som en plätt!

Tror verkligen att det var allt för idag! 

Himla humliga och o-grumliga hälsningar
från Närke Kulturbryggeri
Publicerad 17 april, 2019