Närke Kulturbryggeri-info 2016-09-07

”Stora öl – små bryggerier” är över för i år…

…och vi på Närke Kulturbryggeri vill rikta ett stort tusen tusen tack till alla som deltog på festivalen: alla trevliga festivalbesökare, alla goa bryggar-kollegor, all personal på Gamla Örebro! Ni var supertrevliga allesamman! Det kändes riktigt rejält positivt och trevligt, trots den lilla lilla regnskuren som retade oss på lördagen! Men det kunde ju ha varit värre….! :-)
Nästa år sker ”Stora öl – små bryggerier” i Växjö med Trädskogens Bryggeri som värd. Datum är ännu ej fastställt, men håll utkik!

Fortsättning på konstutställningen ”Mystiska landskap”…

… med målningar av Gustav Brantedal: Närke Kulturgalleri håller öppet lördag & söndag 10–11 och 17–18 september kl 12–16. Provsmakningspuben är öppen!

Musik på bryggeriet

Lördag den 17 september har vi fått löfte av Niklas Ekholm och ”Ekholms Imperium” att de ska spela upp till en minnesvärd kväll! Vi öppnar dörrarna kl 19. Biljetter på Tickster. Välkomna!

”Privatimport”

Vi kan för tillfället erbjuda några av våra öl på flaska till ”privatimport”, dock endast för leverans till Systembolagsbutiker i Örebro. Flaskorna är 500 ml, och ett kolli är 12 flaskor. Vi kan erbjuda blandade kartonger vid beställning av totalt 12 flaskor (två sorter 6+6 stycken, eller tre sorter 4+4+4 stycken, eller fyra sorter 3+3+3+3 stycken).

Ölsorterna är:
Ich Weisse Nicht 5,3 % (”ovetig” veteöl, tysk malt–amerikansk humle–belgisk jäst). Systembolagets pris/st ca 30 kr.
BrannGuld 5,6 % (APA bryggd med grapefrukt, bryggd tillsammans med vårat vän-bryggeri Haandbryggeriet i Drammen, Norge). Systembolagets pris/st ca 32 kr.
Värstingen & Primadonnan 4,9 % (bryggd med svensk genbankshumle). Systembolagets pris/st ca 30 kr.
Grandios Manipulator 7,6 % (dubbelbock). Systembolagets pris/st ca 48 kr.

Beställ via ”privatimport” på Systembolagets hemsida. OBS! Endast leverans till Systembolagets butiker i Örebro.

Soliga sen-sommar-hälsningar från
Närke Kulturbryggeri

Publicerad 7 september, 2016