Tidigare musik

TED – fredag 10 maj

 

Beställa mat?

Kvällens meny från ”Grönt Krubb”:
– Rejäl vego-paj (broccoli eller svamp+grillade grönsaker) med sallad och sås, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Vegetarisk Kulaschgryta (jackfruit, paprika, lök, vitlök, persilja) med bröd, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).

Beställ via e-post: info@kulturbryggeri.se senast 6 maj!!

Kapell Malén – lördag 13 april

Beställa mat?

Kvällens meny från ”Grönt Krubb”:
– Falafel-spett med ljummen quinoa-sallad och asiatisk sås, 169 kr. (149 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Rejäl vego-paj (broccoli eller svamp+grillade grönsaker) med sallad och sås, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Vegetarisk Kulaschgryta (jackfruit, paprika, lök, vitlök, persilja) med bröd, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).

Beställ via e-post: info@kulturbryggeri.se senast 8 april!!

 

 

Blå Lotus – lördag 30 mars 2019

Beställa mat?

Kvällens meny från ”Grönt Krubb”:
– Veg-biff med ljummen potatissallad, tillbehör och bröd, 169 kr. (149 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Rejäl vego-paj (broccoli eller svamp+grillade grönsaker) med sallad och sås, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Vegetarisk Kulaschgryta (jackfruit, paprika, lök, vitlök, persilja) med bröd, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).

Beställ via e-post: info@kulturbryggeri.se senast 25 mars!!

Americana x 4 – lördag 2 mars 2019

Beställa mat?

Kvällens meny från ”Grönt Krubb”:
– Rejäl vego-paj (broccoli ellere svamp+grillade grönsaker) med sallad och sås, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).
– Vegetarisk Kulaschgryta (jackfruit, paprika, lök, vitlök, persilja) med bröd, 85 kr. (75 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).

Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast torsdag 28 februari, samt: förskottsbetala till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 28 februari).

Kung Botes Kapell – lördag 16 februari 2019

Välkommen till releaseparty för Kung Botes Kapells allra försa skiva ”Välkommen till Botåsen”!

 

Kung Botes Kapell är fyra erfarna musikanter från mellersta Mellansverige, som spelar musik av synnerligen bluesiga karaktär. En blandning av noggrant utvalda sånger skrivna av såväl bandet själva som av andra musiklegender i branschen ger ett tjog blues, ett skålpund jazz, sex hekto swing, ett uns bossa och ett kryddmått vemod! Boka biljett i tid – det lär bli fullt!!

Beställa mat?

Vi erbjuder alltid en läcker vegetarisk/vegansk rätt, samt en enkel pubmeny.
Dagens Grönt Krubb: ”Dragna Jack”, vegansk variant på pulled pork, serveras med rostad potatis och tillbehör! 169 kr. (149 kr vid förbeställning och förskottsbetalning).

Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast tisdag 12 februari, därefter: förskottsbetala till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 13 februari).

T-Blues Sweden – lördag 15 december 2018

Och för sjutton (tjatigt?) – boka mat!

Kristofer och Maria från ”Grönt Krubb” erbjuder vegetarisk/vegansk street food för simpla 169 kronor! Det vankas: parantha (potatisbröd med örter), yoghurtsås, sedd’n weed (sjögräsrullar), mungbönspannkaka med kimchi, rostad potatis, tomatpesto, ångkokta sjojabönor och ”Dragna Jack” med aioli. ALLT DETTA för FUTTIGA 169 kronor! Betänk hur mycket man betalar för vilken simpel massproducerad hamburgare som helst, som numer finns i vartenda gatuhörn i hela Örebro! Då är detta superbilligt, ju!!!

OBS! Förbeställ mat via e-post info@kulturbryggeri.se och förskottsbetala därefter (men först efter återkoppling med bekräftelse via e-post) till bg 5627-1786, Närke Kulturbryggeri AB, senast 11 december! Märk betalningen med ditt namn! Men kom för sjutton ihåg att boka biljett till själva konserten också, annars får nog maten intas på lastkajen! Man vet aldrig! :-)

Bryter Layter Band – torsdag 29 november 2018

Beställa mat? Vi erbjuder alltid en läcker vegetarisk/vegansk rätt, samt en enkel pubmeny.
Dagens Grönt Krubb: ”Dragna Jack”, vegansk variant på pulled pork, serveras i pitabröd med syrade grönsaker, sallad och sås med drag i, samt klyftpotatis!
110 kr. (95 kr vid förbeställning och -betalning).
Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast måndag 26 november.
Förskottsbetalning till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 26 november).

Vincent Jedselius – fredag 16 november 2018

Beställa mat? Vi erbjuder enkel pubmeny eller läckert alternativ via förbeställning:
”Dragna Jack”, vegansk variant på pulled pork, serveras i pitabröd med syrade grönsaker, sallad och sås med drag i! 95 kr (introduktionspris).
Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast onsdag 14 november.
Förskottsbetalning till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 14 november).