Tidigare musik

T-Blues Sweden – lördag 15 december 2018

Och för sjutton (tjatigt?) – boka mat!

Kristofer och Maria från ”Grönt Krubb” erbjuder vegetarisk/vegansk street food för simpla 169 kronor! Det vankas: parantha (potatisbröd med örter), yoghurtsås, sedd’n weed (sjögräsrullar), mungbönspannkaka med kimchi, rostad potatis, tomatpesto, ångkokta sjojabönor och ”Dragna Jack” med aioli. ALLT DETTA för FUTTIGA 169 kronor! Betänk hur mycket man betalar för vilken simpel massproducerad hamburgare som helst, som numer finns i vartenda gatuhörn i hela Örebro! Då är detta superbilligt, ju!!!

OBS! Förbeställ mat via e-post info@kulturbryggeri.se och förskottsbetala därefter (men först efter återkoppling med bekräftelse via e-post) till bg 5627-1786, Närke Kulturbryggeri AB, senast 11 december! Märk betalningen med ditt namn! Men kom för sjutton ihåg att boka biljett till själva konserten också, annars får nog maten intas på lastkajen! Man vet aldrig! :-)

Bryter Layter Band – torsdag 29 november 2018

Beställa mat? Vi erbjuder alltid en läcker vegetarisk/vegansk rätt, samt en enkel pubmeny.
Dagens Grönt Krubb: ”Dragna Jack”, vegansk variant på pulled pork, serveras i pitabröd med syrade grönsaker, sallad och sås med drag i, samt klyftpotatis!
110 kr. (95 kr vid förbeställning och -betalning).
Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast måndag 26 november.
Förskottsbetalning till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 26 november).

Vincent Jedselius – fredag 16 november 2018

Beställa mat? Vi erbjuder enkel pubmeny eller läckert alternativ via förbeställning:
”Dragna Jack”, vegansk variant på pulled pork, serveras i pitabröd med syrade grönsaker, sallad och sås med drag i! 95 kr (introduktionspris).
Förbeställ via e-post info@kulturbryggeri.se senast onsdag 14 november.
Förskottsbetalning till bg 5627-1786 Närke Kulturbryggeri (senast 14 november).