Hur gör man öl? Hur blir ölet som det blir?
Vi tar emot grupper om 10–20 personer för ölprovning med ölskola och bryggerivisning.
Vi beskriver öltillverkningens olika moment och vad det är som påverkar ölets slutliga karaktär. Vi berättar om ölets historia, kultur och traditoner. Provsmakning av fem–sex olika öl från Närke Kulturbryggeri. Husesyn i bryggeriet.
Bryggeribesök med ölprovning kan bokas onsdagar–torsdagar under sept–nov 2024. Programmet tar ca 2,5 timmar, starttid tidigast kl 17.00. Pris/person (inkl moms) 450 kr (minst 4500 kr). Önskas förtäring erbjuder vi catering. Skicka förfrågan med e-post. Vi bekräftar bokning snarast därefter.
Fr o m 13 januari 2025 tar vi emot bokningar för bryggeribesök under febr–maj 2025.
Företag, föreningar mm (med org nr) faktureras. Övriga: betalning senast 14 dagar i förväg.
OBS! Vid avbokning senare än 7 dagar före besöket debiteras halva beloppet. Vid avbokning senare än 4 dagar i förväg debiteras hela beloppet.
Vi rekommenderar bestämt våra besökare att inte ”grunda” före bryggeribesöket! Och undvik gärna parfymer och rökning vid ölprovningen – då uppfattar man aromer och smaker bättre.
Välkomna!
PS: Vi kan inte tillgodose önskemål om bokningar av privata evenemang.
Öl är konst! – Beer is art! – Since 2003!