Vad händer på bryggeriet våren 2021?

Ja-a, det vete gudarna!!!

Sorgligt nog vågar vi ju inte ens planera några konserter alls, och bryggeribesöken duggar väldigt o-tätt, om man säger så! Men – ny info kommer att dyka upp här på vår hemsida, i vårt nyhetsbrev ”Flaskpost”, på vår Facebook ”Närke kulturbryggeri” (OBS! stavningen! – gement/”litet” k – så stavar vi BARA på fäjjsbokk) – bara världen får bukt med detta sketna virus någon gång!!

Men – och det är inte katt-skit – provsmakningspuben ”Halva glaset” har öppet varje måndag kl 16.30–18.30. Boka gärna bord om du vill vara säker på att ”få plats” i dessa virus-tider, mäjla till info@kulturbryggeri.se  Försäljning av provsmaker (vår öl 15 cl) samt vår folköl, T-shirts mm.

Fotoutställningen ”Redovisning – men man kan inte komma ihåg allt….” visas i vårt galleri än så länge, riktigt hur länge vet vi inte, men ännu en tid kan vi se Håge Wiktorssons sista utställning.

Håll ut! Håll andan! Och håll dina vänner i handen!!!