Rösta: Blir vi Årets Svenska Bryggeri?

Närke Kulturbryggeri har blivit nominerat till kategorin ”Årets svenska bryggeri 2023” i Great Swedish Beer Awards i år igen!

Vill du rösta? Klicka här: https://gsbf.se/gsba

Bakom priset Great Swedish Beer Awards står tre av Sveriges mest inflytelserika organisationer inom svensk hantverksöl: Sveriges Oberoende Bryggerier, Svenska Ölfrämjandet och Great Swedish Beer Festival och det delas ut i samband med Great Swedish Beer Festival som hålls på Slagthuset i Malmö 21 oktober 2023.

Förutom kategorin ”Årets svenska bryggeri” delas pris också ut för ”Årets kulturbärare” samt ”Årets svenska ölbar”. Omröstningen startar i dag 11 september och det går att rösta till och med måndag 9 oktober.

Läs också NA:s artikel Närke-företaget kan vinna stort ölpris.