Julmarknader i Wadköping 4–5 december

I helgen 4–5 december kommer Närke Kulturbryggeri till Wadköping med svagdricka!

Besök oss på lördag 4/12 kl 11–17 vid arrangemanget ”En smak av Örebro”, då vi har ett marknadsstånd på huvudgatan i Wadköping. Där säljer vi vår egen Närke Svagdricka 2 %, flaska 330 ml.
Framåt eftermiddagen går också Örebro Vinterfestival av stapeln och The Magic Forest tänder upp hela Stadsparken, som förvandlas till en magisk ljuspark. Parken kommer sedan att vara tänd varje dag kl 16–20 ända fram t o m nyårsafton.

Söndag 5/12 är det Wadköpings egen julmarknad kl 11–16. Då är vi på plats igen med vår svagdricka, en god och traditionell dryck på julbordet. Nämnas ska att vår brygd är lite ”öligare” än traditionell juldricka, mindre söt och med mer humle. Kom och provsmaka i Wadköping lördag–söndag 4–5 december kl 11–16.